Wednesday, June 24, 2009

Trip to Sunway Lagoon

Assalamualaikum...

Hari ni off day, pergi office Zila sebab nak pg Carrefour, Nagoya exactly sebab nak beli kain nak buat baju raya. Hehe, lambat kan nak buat baju, ni pun mak cik Zila ni dah bising dah. Nak buat camna, saya kerja tak tentu cutinya nak cuti weekend susah jugak la. Bagus jugak datang ofis Zila ni, leh updates blog.

Hari jumaat ni ada team outing pergi Sunway Lagoon, huhu tak sabarnya. Sepanjang kerja kat Atos ni 2 tahun tak pernah lagi pergi mana-mana aktiviti team, yela team kitaorang team 24/7 so susah nak arrange program sebab camna pun mesti ada gak yang kena stayback kat office. Kali ni Thina cuba buat arragement dengan team lain supaya cover kitaorang hari jumaat ni so boleh la buat team outing kali ni. Walaupun pergi Sunway Lagoon je, itu pun setengah hari je tapi yang penting dapat la chill out dengan team member.

Pernah pergi sekali je Sunway Lagoon ni, tahun bila la dah lupa dah tapi rasanya masa belajar kat UTM dulu lagi pergi dengan family. Dulu masa pergi dia tengah buat renovation so banyak benda tak leh main, dengar cerita makin banyak benda leh main kat Sunway Lagoon sekarang. Emm macam la leh main semua benda, takut jugak la nak main benda pelik-pelik ni. Hehehe exicted la pulak ek. Apa pun nak bergumbira je jumaat ni walaupun hakikatnya malam tu kena kerja (minggu ni start kerja jumaat shift malam..waaaaa).

3 comments:

- j o h a r i - said...

aii..siap dh beli baju raya ni,posa tahun lepas dah ganti blom?

tz said...

nak ikut oda...

Oda-オダ said...

#johari: hehehe..kena la beli awal-awal sebab nak jahit pulak nanti. Puasa dah lama dah ganti ^^

#tz: Ala baru baca mesej ni..baru je balik dari sunway tadi..huhu sori tz, tak best gok mung pegi masa pregnant sebab tak boleh main game dia..