Tuesday, January 1, 2008

Welcome 2008

Yeahhhhhh....welcome aboard to 2008..huhu 2007 dah melabuhkan tirainya...macam2 yg happen tahun ni..kenangan pahit manis pun banyak...konvo tahun ni...stat keje pun tahun ni...dapat kawan baru ramai tahun ni..yang training skali..team A 24/7...team lain (AOUK..brakes..virgin mobile..michelin..etc)...kawan2 ramai yg kawin (fiza, sha, cat)..yg dapat anak pun ada (fariza n my cousin kak lah)...pindah umah dua kali gak (shah alam-->taman ekuin)...beli keta (my lovely viva forever)..eksiden ngan rozila (my 1st eksiden)....pertama kali jadi org yg kasi duit raya...dan macam2 lagi..

2007...is the begining year of my career...azam tahun ni nak keje dengan lebih rajin...cari pengalaman banyak2...cari duit banyak2...and advance my career if possible...huhuhuhu yoshhhhh GANBATE ODA!!!!!!!!!

to all my friends and family...wish u all the best through out the year...semoga dimurahkan rezeki dan semoga tahun baru ini membawa seribu keberkatan (^_^)

p/s: ni note tambahan khas for all my ladies friends

Buat sang gadis...

Jadilah bunga mawar yang indah berpagarkan duri.Jangan biarkan dirimu menjadi sebarangan bunga yang tetap juga indah tetapi...sayang tidak berduri. Apabila tiada duri, tiada lagi benteng yang boleh melindungi keindahan si bunga daripada sewenang-wenangnya didekati sang kumbang. Lantas, tercemarlah keindahan dan murahlah nilainya. Duri mawar itulah ditasybihkan dengan perbatasan aurat, akhlak dan al-haya'. Dengan pagaran duri itu, kilauan warnanya semakin memancar indah dan harum aromanya menyelinap di segenap naluri yang mengundang kekaguman di hati sang kumbang hinggakan sang kumbang berfikir beberapa kali untuk mendekatinya.

-Jaga Diri Hiasi Peribadi-

5 comments:

tz said...

dats true oda... jaga maruah...jaga akhlak..jaga peribadi diri..

faith said...

happy new year n moga bertambah success gotu...:)

OD@ said...

tz: huhu...sama2 la kita jaga ekk

rinie: hepi new year to u too (^_^)

Professor Howdy said...
This comment has been removed by a blog administrator.
オダ - OD@ said...

test