Wednesday, January 16, 2008

Atos Annual Dinner

emm hari ni dapat email dar HR ckp pasal annual dinner...nih kat bawah email dia...

Dear ALL,

Please be informed that our Annual Dinner & Dance 2008 will be held on Saturday, 26th April 2008 at Sheraton Imperial Hotel, Kuala Lumpur.

Please register your attendance and deadline to register is by 25th January 2008. Please use the spreadsheet - Attendance list for the registration.


dah lama ckp pasal annual dinner ni...emm belah bahagi lak nak pg ke tak sebab tema dia Box Office Night..then annual dinner and dance lak tu....emm confirm la sakit mata malam tuhhh...emm tp cam biasa nurul ajak pg jugak....ckp kat nurul nak pakai apa malam tu..kalo xikut tema xpe ke...nurul ckp xpe, kalo oda xpg nurul xnak pg gak sebab xde geng..emmm cepat jek cair...ok la org pg la...kt pakai je la apa2 baju xpayah ikut tema laaa....kalo org nak ckp apa lantak la ekkk...hahaha...dah la xpayah bayar...bila lagi nak makan free...tp still xtau boleh pg ke tak sebab jadual shift untuk april xkuar lg so xtau la keje ke tak hari tu...kalo keje pagi leh gakkk...hehehe

then dinner ni leh jek kalo nak bawak patner...kalo spouse xpayah bayar..tp bf/gf kena bayar rm150...waa banyak tuuu...xaci ekkk...kalo org xkawin lg kena la bayar..hahaha..enson wat lawak td...kalo u xnak bayar u cari la bf yg keje ngan Ao gak...hahahhaha....then reply balik kat dia..kalo camtu i kawin je la before april...pun xpayah bayar jugak...kikikiki...kecohh jek kat team td...tp cam best lak...hampir semua nak pg...harap2 dapat la pg...daripada pk cam malas nak pg semangat lak tgk diaorg pun excited...huhu

7 comments:

abeming said...

oda...aku pon dah add link mu kat aku nye blog...tenkiu add aku...=)

tz said...

"Annual Dinner & Dance 2008"

mmmmm... joget ape ea oda...

cHuCkyMaRine said...

waaa cm best!!!! orang menari oda bersilat la..baru gempak hihi..cepat2 la kawin oda..dah ade calon ke?ooo xbgtau pun huhuh

faith said...

wah oda..cam grand jea..klu aku nk jea pegi..

オダ - OD@ said...

huhuhu macam2 la korang..

abeming : huhu...tima kasih add aku..

tz: emm kalo aku joget nnt gempakk aa tz..xleh2...kesian org lain nnt aku jek yg glemer..hehe

che mah: emm nnt kt silat ekkk...kawinn...aaaa...lambat lg la che mah...kt gurau jek tu..

rinie: emm tu la pasal..cam grand yg aku risau tuu...nak pakai baju apa laaa nnt...emmm

kucai said...

peh.. upload gamba korang berjoget oda.. aku mahu gambar atau vids kesemua berjoget.. ehehe seronoknya

オダ - OD@ said...

hahahaha..amik gambar org joget..emm tgk la kalo ada yg menarik...hehe