Tuesday, January 8, 2008

Sape mengantuk angkat tangan....saya cekgu

emm...xtau nak tulis apa pagi2 nihhh..dari tadik lagi duk pk..xde idea tp rasa nak menulis blog....tajuk pun dah mengarut dahhh....sakit toll kepala sebab semalam tido lambat lagik...bukan xleh tido tp main game...huhuhuhu salah sendiri..lepas tgk dunia baru masuk bilik nak tido..huhuhu skrang kalo shift pagi kol 10 malam dah ngantuk dahhh...masuk bilik pg bukak pc...emm main game dulu laa..emm sedar2 dah kol 12 lebey...waaa mula la ngantuk lebey hari nihhhh....

pagi2 masuk ofis dah kena kacau ngan ramesh m vasu...heheehe xpernah citer pasal diaorg nih...pakcik2 ni team sama tp support lain2...diaorg team B support UK..ktorg team A support Apac (asia pasific)...ktorg sumer duk dekat2 jekk...walaupun support lain2 n waktu keje pun lain2 tp ktorg agak close gak la sebab satu team..lagipun team ktorg jek yg support 24/7...so ktorg je la yg keje masa weekend...tp ramesh n vasu ni mmg banyak ckp n suka kacau org...emm mangsa utama ialah cik oda..hampeh toll diaorg nii...kalo diaorg xkeje aman jekk...tp kena keje ngan diaorg skali...mmg sakit kepala laaa...kena kutuk la...kena kacau la...nasib baik diaorg shift malam..kol 8 dah balik dahhhh...hehehe aman hari niii...tp kalo lama xjumpa diaorg ni teringat kat diaorg gak la...hehehe

semalam jumpa ex-classmate masa tingkatan 3 dulu..huhuhu lama tol xjumpa..jumpa kat kafe masa nak lunch semalam...terkejut sehhhh..dia keje kat satyam bangunan baru...kalo dia keje kat satyam lama sama building ngan atos la...pastu dia ckp ada lg 2 org ex-classmate pun keje kat satyam sama ngan dia gak....huhuhu best aaa...nnt leh la lepak sama2..hehe

3 comments:

tz said...

cian oda ngantuk... oda.. kawan aku nk apply kije cam ko.. bleh tak?

OD@ said...

emmm...aku ni tido awl ke lambat ke ngantuk sokmo..hehe

sape kawan mg hok nok keje cam aku nihhh...bulehh jekkk...meh la resume dia, nnt aku wi ke HR

tz said...

budak cs kompeni aku..sian ke sek dia.. gaji sikit aje.. degree tap gaji dorg wi cam budak diploma..