Monday, January 7, 2008

nostalgia di pagi hari

emm..feeling a little bit down today...xtau naper..maybe sebab ngantuk sangat kot..semalam xdapat tido..dalam kol 3 pagi baru tido kot...kol 5.30 dah nak kena bangun siap2 pegi keja..kena masuk ofis before kol 7...

hari ni enson stat shift...huhu kesian dia ngantuk jek muka...emm dia skrang my shift patner...tp jadual baru smp bulan 2 jek...maybe lepas ni tuka lak kot...tp xpe la..sape2 pun ok..hehe

hari ni tetiba jek terkenang zaman2 belajar kat utm..masa mula2 masuk utm tu...rindu tul zaman tu...nostalgia betul...teringat masa2 pg kuliah...fakulti jauh dari kolej..kena naik bas...rindu kat pakcik bas gak...camna la pakcik gemm ekk..dia bawak bas kp lg ke tak...dulu hari2 pun kena ngan dia...peristiwa dalam bas banyak la jugak ek...kejar bas tu standard aahhhh...teringat pg kelas jepun...tiap2 malam rabu...3 semester join kelas jepun....pastu teringat kat silat cekak...dah lama xpg praktis..emm dah lupa dah agaknya...banyak kenangan ngan silat...macam2 aktiviti..plg best masa amik sijil rendah persilatan n wajadiri...masa tu rasa close jek ngan sumer ahli silat cekak...selalunya bukan main liat nak pg aktiviti silat...then amik ekuin for ko-q ngan che tie, huda, muni, jijah n dayah...tu pun lepas puas diaorg pujuk sebab mmg xnak amik mula2 tu...masa kelas first ekuin tu punya la takut naik kuda tu, tinggi giler..waa dah mmg org yg gayat...nangis la masa first kelas...hahaha masa tu mmg rasa nak drop jugak subjek tu...nasib baik la diaorg ni bg sokongan...akhirnya boleh jek naik kuda tu...tp masa dekat2 ngan test..eksiden jatuh kuda lak...fobia la jugak...pastu dah kurang pg naik kuda..xtau la skrang still fobia lg ke tak...then tahun akhir wat final year project...emm my tough year..don't want to repeat that year...but one i really miss is all my friends at utm....besah, tz, tie, semah, huda, lisa, muni, fiza, ben, kak ya, nik, cekgu, fiha, liza, lynn, niki, fateen, rinie, qila, kat, pjus, saad, faiz, dilla, anie..pendek kata semua la..

huhuhu nostalgia lak di pagi hari ni...

6 comments:

ku(ai said...

apesal suma terkenang memori lama? aku pun tgh nak rancang terkenang memori lama pasni..

OD@ said...

hahaha...ko pun terkenang gak..emm tu la pasal xtau la aku..pagi2 td teringat-ingat kat utm jekk...hehe

tz said...

mmm.. rindu la oda semua tu..

fateen said...

a'ah ek asal semua ingat2 nie??

best je kan...

faith said...

bestnye kt utm dlu....

OD@ said...

tu la pasal...td baca blog fateen pun dia citer pasal kenangan lama..maybe skrang ni musim hujan wat org nostalgik sket kot...tp mmg rindu zaman dolu2..hehe