Wednesday, May 9, 2012

Projek Akhir

Assalamualaikum...

Salam lama tak bersua. Saya baru sahaja melalui minggu yang sangat menguji ketahanan diri saya. Tanggal 7 hb Mei adalah tarikh akhir menhantar 'report' projek akhir saya, saya sangat tertekan untuk menyiapkan 'report' itu sehingga hari ini walau sudah dua hari berlalu badan saya masih kelesuan kerana tekanan yang kuat. Saya tak pernah se'stress' ni, sampai termimpi-mimpi la.

Kerana asyik terbangun malam saya kekurangan tidur dua hari ni, haihh penat seh. Saya harap ini semua tak berpanjangan sebab saya dah tak larat sangat. Asyik merungut je saya ni kan walau pun kepenatan saya bersyukur kerana berjaya menyiapkan 'report' dalam masa yang ditetapkan. Saya dah tak tahan asyik ke perpustakaan dah, lepas ni saya nak rehat-rehat di rumah je.Minggu depan saya ada perbentangan projek lagi, doakan saya ek.

-Sedang berusaha untuk menaiki tangga (@_@) -
 
Minggu ini saya akan ke Cameron Highland lagi, kali ini dengan Rozila sekali. Kalau ikutkan saya mahu berehat-rehat di rumah je tapi dah lama merancang nak pergi dengan Rozila dan kebetulan pulak sabtu ni hari jadi Along jadi sambut hari lahir Along jugak la kali ni. Harapnya saya dapat kurangkan 'stress' saya dengan melihat kehijauan pokok-pokok teh itu walaupun saya tak berapa suka dengan suhu yang sejuk.

Teringat pada sesuatu, kita dah nak memasuki bulan Rejab ni bermakna ada lebih kurang dua bulan lebih je kita nak ke bulan Ramadhan, semoga kita dipertemukan dengan Ramadhan akan datang, InsyaAllah. Akak-akak kalau yang ada puasa yang nak diganti boleh la mula ek, berapa hari lagi tinggal ni. Hehe, saya suka bulan Ramadhan, tak sabar rasanya nak puasa.

p/s: Harap-harap trip kali ni tak terkena mabuk kereta macam trip hari tu (^_^)

No comments: