Monday, January 30, 2012

Wajah baru

Assalamualaikum...

Akhirnya saya menukar wajah blog ini, dah bosan dengan aiskrim dan kek cawan. Design kali ni pun lebih kurang jugak dengan design sebelum ni kan, saya suka dengan burung dan bunga-bunga dalam template ni. Kali ni saya simplified susun atur blog, banyak widget saya dah keluarkan sebab tak perlu. Ok la, entri kali ni saya cuma nak cerita pasal design baru ni je, harap korang suka ek.

p/s: Waa dah lama saya tak tulis entri sependek ni.

2 comments:

tz said...

comel2..rajen betul oda..

Oda-オダ said...

hehe..thanks tz, xde la rajin sgt pun, tuka sket2 jek (^_^)