Sunday, October 23, 2011

Alhamdulillah

Assalamualaikum...

Selepas minggu yang memenatkan sebelum ini saya melalui minggu yang membahagiakan, huhu. Menerima beberapa berita yang menggembirakan minggu lepas, syukur Alhamdulillah. Inilah namanya hidup kan, kita melalui pelbagai fasa, tak semestinya sentiasa dilanda kesusahan dan kesulitan. (^_^)

"KESUSAHAN & KESULITAN adalah laksana MUSIM DINGIN, BASAH DAN LEMBAB tidak disukai insan. Tetapi sesudah musim sejuk itulah tumbuh BUNGA-BUNGA yang harum dan BUAH-BUAHAN yang subur.. "

Berita paling mengujakan adalah tajuk proposal saya telah diterima, Alhamdulillah dan saya juga mendapat penyelia yang saya inginkan. Cabaran kedua dalam projek saya baru bermula, InsyaAllah saya akan cuba sedaya upaya ok. Kalau semua orang boleh, saya pun boleh kan. Satu lagi saya juga menerima permintaan yang mungkin paling penting dalam hidup saya. Masih dalam proses memikirkan dan belum membuat apa-apa keputusan lagi. Semoga saya diberi petunjuk olehNya dalam urusan yang satu ini.Doa Seorang Kekasih - Inteam

Apa-apa pun, mesti dahulukan perkara yang penting kan. Harapnya saya tak akan hilang fokus dan melupakan perkara yang lebih penting, banyak perkara perlukan perhatian saya sekarang. Raya haji dah makin dekat, saya sangat tak sabar mahu pulang ke kampung dan berehat-rehat. Ok la saya harap minggu baru yang bakal tiba lebih bermakna untuk korang dan saya ek. Kepada cik Suhaina dan Nuha, thanks for the sweet moment, you guys are simply the best. (^_^)

p/s: Saya dalam mood jiwang, huhu (@_@)..

No comments: