Saturday, August 18, 2007

me + takuya kimura + kawan2 yg nak kawen

huhuhuhu....baru je lepas abis tgk citer takuya Karei Naru Ichizoku aka The Wealthy Family... dah lama xtgk citer takuya...i almost forgot what a good actor he was... kalo suka ngan citer2 takuya yg before ni citer ni mesti tgk sebab mmg best giler.... citer ni serious sebab ckp pasal politik, family conflict, betrayal, love n macam2 la... latar belakang citer ni zaman 70 an.. i bet takuya akan dapat best actor for his role in this dorama...for japanese dorama lovers don't miss this dorama... cececehhh promote lak

hari ni hari mgg...sabtu duk kat ofis rozila...emm hujung2 mgg pun kena keje..ntah pape la.. esok 19/8 sha kawen...emm xleh nak pg la...banyak sgt hal yg jadi bulan ni...pastu fiza kawin mgg depan pun xpg sebab xsempat la.... malam jumaat keje...nak naik bas pagi sabtu mst sampai petang kat kuantan... harap yg utm nnt dapat pegi laa...ramai jugak kawan2 yg nak kawin ni...huhuhu dah besar semua...kepada kawan2 yang dah nak kawen semua...TAHNIAH...Selamat menempuh alam rumahtangga...semoga berbahagia sehingga ke anak cucu...(^_^)

4 comments:

cHuCkyMaRine said...

oda g same jom..naik kete gue hihi..kt x kisah kuantan or skudai.kadnye xdapat2 pun..hmm..;p

OD@ said...

oooo...yeke..nak pg bila ekk...sape nak drive ni??

cHuCkyMaRine said...

oda kt g 25 ni kot...rasenye

OD@ said...

kita xtau lg nak pg ke tak...ingatnya kalo jadi plan ngan huda tu nak ajak tz n niki pg skali..tp xdengar lg reply dari huda ni...emm xtau la leh pg ke tak....