Thursday, August 2, 2007

macam2 hal

huhuhuhu...dua hari ni keje stat pkul 12-9pm... tp balik around 1 am sebab nurul masuk keje kol 4pm...kena la tgg dia sebab nnt nak balik ngan sape kan...xpe la sementara ni sabar je la...huhu..shiff hari ni dah abis...xtau nak wat apa still duk kat dalam ofis ni.. kalo call masuk jawab je la..bukan ada keje pun kan..

hari ni ada lawatan dari SHRDC...hehehe so semua org berkumpul hari ni..huhu rindunya masa kat shah alam hari tu...bising satu ofis hari ni..kecoh bila ktorg wat reunion kat depan td...hahaha

status sekarang adalah mengantuk....semalam balik lambat gak..nak tido kat surau tp xleh lak sebab bising bunyi aircond... nak tido kat rest room tu malu la pulak sebab ramai yg lalu lalang tp kalo duk kat sofa tu rasa nak tido jek...rasanya org kat ofis ni dah xde perasaan tgk ada sorang bdak pompuan tido kat situ...huhu kadang2 tu rasa cam hantu jek merayau-rayau kat ofis memalam buta...kejap main pool..kejap duk kat pantry...kejap tgk tv..kejap tertido kat rest room tu...emm kalo ada org yg jaga cctv kat situ mst pelik kenapa la bdak ni merayau-rayau xnak balik ke...huhu

dah pukul 10.30...huhu lg 2jam 30 min nak balik..xsabar lak...esk keje pagi masuk kol 10 sebab ganti selvi dia cuti esokkk...emm penatnyaaaa xpe la lusa dah cuti..

ckp pasal cuti...this week pegi port dickson...sekolah along wat family day...huhuhuhu best gak sekali sekala jalan2 nih...leh mandi laut...huhu sukanya pg pantai..xpernah pg port dickson..org ckp xsecantik pantai kat terengganu..huhu tgk la nnt...

3 comments:

uNdEraGed gUrL said...

indah lagi pantai kita kn.. huhuh.

faith said...

port dickson xbest sgt nak mandi...

OD@ said...

hehe..nak mandi pun takut kat PD