Wednesday, July 4, 2007

macam2 hal..(*_*)

huhu....hari ni macam2 hal yg jadik...

pagi : pg jalan2 kat alamanda putrajaya ngan nurul n wanti... tiba2 pg situ ekk..sebab wanti cakap dia nak beli buku sudoku..kat sri kembangan area umah ktorg tu xde MPH.. so pg la putrajaya..hari ni awl2 dah kuar pg ofis amik wanti sebab dia xreti nak pg putrajaya... dia sewa kat cyber height..mahal tu..xsangka dia sewa situ..dia kata dia xtau jalan nak pg ofis tu yg sewa area2 tu jugak..dia sewa 300 sebilik...emm xmampu eden....ktorg jalan2 lama gak la kat alamanda tu...sampai lebih kurang pkul 11..ok la tu ktorg sumer masuk keje pkul 3 ptg... pg MPH, Nicole, Watson, Kedai baju sejuk lupa la nama dia, masuk carefour lg... last skali makan kat secret receipe..emm nurul mmg suka mkn kat secret receipe...me jarang2 leh la..makan kek lama xmakan best gak....huhu.. pastu ktorg tapau nak makan dinner..malas nak kuar makan... nurul tapau kfc, me tapau ayam mcD (tetiba rasa nak makan).. wanti tapau nudget mcD... sampai ofis dalam pkul 2.40 pm...emm ok la lg...nurul beli handbag baru terus pakai siap suruh wanti pakai kasut baru dia lg...me xbeli apa2 pun sebab xde yg berkenan...padahal hari ni duit masuk...huhu best2.. sampai kat ofis ktorg letak la makanan kat pantry cam biasa....pastu nak jadik citer lak...masa break pkul 8.30 pm tu kfc nurul n ayam mcD ilang....hishhhh tragis toll xtau la ada org amik ke buang ke...sedey..dah la tgh lapar giler...ye la makan kek jek pg td...so ktorg pun pg la makan kat tmpt biasa kat foodcourt tp ofis ni....tragiss tollll...sedeyy maa..pk2 nak makan xdapat...leh kempunan niiii...(*_*)

malam: chat ngan tz jap lepas makan...dia ckp pasal interview spa...emm lupa lak hari tu isi borang spa... ada interview SPA lak tz dapat, ani dapat, dila dapat..emm banyak gak la...emm chek la...dapat gak..18/7 kat kuantan...naper la isi tmpt interview kat kuantan..actually dah biasa isi kuantan sebenarnya...xtau nak pg ke tak kena hari rabu..tgh2 mgg..ala susah la... kalo tolak takut nnt kena blacklist lak...hari tu dah pernah tolak sekali pg interview...xpe la pk2 la dulu... along duk promote suh pg...emm nak tanya my parent dulu la...

emm nak call umah la...

6 comments:

uNdEraGed gUrL said...

aku pergi je...

uNdEraGed gUrL said...

tak silap aku buleh klo nak tukar tempat..

sayasayas said...

Od@ :
- ok la dapat banyak panggilan. tapi kena la filter up mana yang banyak benefit dari yang kurang benefit.
- RM300/room? giler mahal? RM400-450 leh dapat satu umah (3 bilik/1 bilik ayor) per area Equine Park. hehe
- Sudoku? advice jangan main la. sbb kalau dah main susah nak berenti. like meself, gi kedai lepak2 minum2 pon bawak buku sudoku nu.
- Citer pasal McD, tetiba teringat nak makan McFlurry OREO. nyam nyam.

OD@ said...

tz: aku nak mintak tukar tmpt interview la..putrajaya ke..dekat sket..

sayasayas:
-tgh pk la ni nak pg ke tak..
-tu la pasal mahal kan..area cyber height mmg mahal la..umah sy kat area ekuin park gak..double storey 4 bilik 3 bilik air sewa bulan rm400 jek..
-sudoku..emm dah mmg teraddicted pun..ktorg kat sini sibuk ngan buku sudoku jek..
-McD...argghhhh tidakkk

sayasayas said...

Mr. X : elo morning Atos Origin
Sayasayas : elo. elo. Mr.X tolong ako USD#. dah ber hari2 takdok update.
Mr. X : bole. tak der hal.
Sayasayas : eh. camner budak baru?
Mr. X : budak baru?
Sayasayas : eleh. buat tak tau plak. Od@.
Mr. X : eh! mana ko tau nie? dia masuk kol 3pm nanti.
Sayasayas : heheh [Ketawa jahat!]
----------------------------------
Mr.X : elo afternoon Atos Origin.
Sayasayas : elo. elo. eh! Mr.X. lama tak dengar suara. tolong USD#.
Mr.X : ader. bz la.
Sayasayas : camner budak baru?
Mr. X : eh?
Sayasayas : Od@...
Mr. X : ok jer. dia tengah training.
Sayasayas : ok le tu. [ingat nak cakap ada orang puji dia cute.]
----------------------------------

OD@ said...

-wahhhhhhhhhh...jangan la..akhili dah citer dah pasal awk tanya tu..enson xckp apa2 pun..jgn la citer..malu laa..(+_+)

-Mr. X yg 1st tu akhili kan..yg kedua tu mesti enson..