Monday, July 2, 2007

perghhhh...malu (^_^)

ada org itsc team kasi komen kat blog ni..waa malu bangat gue

to: shah ITSC

message : xsangka ada org ITSC team yg baca blog ni...wahhh malu2.. jgn citer kat sape2 ekk...malu laaa... enson xkeje hari ni..maap la xleh nak keim salam kat dia, saya malu laa.. lg satu jgn citer kat dave gak ekk..hehehe..insyaAllah kalo saya dapat keje kat AO (sy skrang tgh training xconfirm lg) and kalo saya jg account SCB kita akan keje sama2 la...

jgn la dia citer kat sape2 pasal ni.. malu la... emm hari ni xde mood nak tulis..tata

8 comments:

uNdEraGed gUrL said...

hehehhe..abis la ko oda... kisah enson yg cute tersebar... wahahahha....

ilek la oda...

munie_sweet said...

hahahah:))..cian oda..tu la sape suruh cite pasal enson tu..cite la pasal oda kat umah sewa cane..kwn cane..oda blanje byk mane..mcm tz tu..tak pung cite pasal oda yang suke jage malam..tak pung oda suke download katoon..hahah:))..jgn mare eh sayang..wakakak:))

OD@ said...

emm..mana la org tau ada org lain yg baca blog ni..malu sehhhh..xpe la..dia mmg cute pun...huhu

sayasayas said...

lips sealed...

munie_sweet :
ala, no restriction nak citer aper2 pon. yang penting?? [Kite enjoy!! - mcm Nora Danish cakap dlm citer PUTERI]

OD@ :
pssttt!!.. org tue2 ckp.
"Kalau cakap siang, tengok2. kalau cakap malam jeling2."

uNdEraGed gUrL :
eleh! u urself dunno whether u r opismate read ur blog or not, eh? mana la tau ur boss stumble upon ur blog and read ur "sweet and nice" comment about him/her. [ayok! tak tahu!]

:P

ZiLa said...

huhu..padan muke..kan sy dah tegor ari tu...camana kalu dak ofis awk terbaca blog awk...erm..termasin lak mulut ni...wakakaka...

uNdEraGed gUrL said...

##sayasayas

hehehhehe.... tak kisah... kalo opismate bace pon... siap letak url blog lg kt emel kompeni.. gile ahh...

sayasayas said...

**ZiLa said...
huhu..padan muke..kan sy dah tegor ari tu...camana kalu dak ofis awk terbaca blog awk...erm..termasin lak mulut ni...wakakaka... ***

Ada orang luper gosok gigi ari nie kot? :P

OD@ said...

sayasayas : emm dah tgk dah masa tulis tu kiri kanan depan belakang..mana la ada org..ehh ada enson la kat hujung tu...huhu

tz : bgs la ko siap letak kat email ofis lg..huihhh malu la kalo letak situ..

rozila : xpe la...tetiba ramai lak yg baca blog sy ni..ok dari awk tu..blog dah berapa tahun xupdate..jenuh sy tgg awk update nih..bz sgt keee