Tuesday, July 3, 2007

lapar...

wahhhh laparr...

really hungry rite now...usually break pkul 7 tp hari ni nurul masuk pkul 4 n dia kena break at 8.. my team xkesah break pkul berapa janji ada org jaga account.. waaa perut dah bunyi ni..xsabar2 nak pg makan...huuhu

7 comments:

uNdEraGed gUrL said...

oda wat la stock makanan kat opis.. makanan yg beri tenga.. for exmple.. biskut jacob's tu.. dia bg tenaga till 8hours.. penoh dengan serat..

biskut tu sesuai tu mereka yg tak smpat take brekpes or tak smpat kuar lunch...

uNdEraGed gUrL said...

tapi lupa lak ape name biskut tu..

sekotak dlm rm3 lebey.. ade perasa coklat n original.. best gak..

sayasayas said...

uNdEraGed gUrL & Od@ :-
-----------------------
Jacob's Low Salt Hi-Fibre Crackers 150g
Price: RM2.70
-----------------------
siap harga lagi. :)

tak minat beskot. minat simpan stock ceklat. sekarang ni giler kemaruk makan "Beryl's ~ Hazelnut"

OD@ said...

tz : huhu...ala boring la makan biskut..kat ofis aku ni bnyk biskut..mls nak pg pantry la..

sayasayas : byk ke stok ceklat tu...nak sket lehh

sayasayas said...

Od@:-
Stock nie ader la 2-3 bar lg. coming soon "mungkin" "macam" terasa "nak" makan white ceklat plak. macam ceklat Toblerone.

::esh! baru citer dah terliur. masalah nie.

uNdEraGed gUrL said...

Beryl's ~ Hazelnut? yg tu mmg sedap... ntah.. aku pon sekarang suke beli coklat tu.. kalo kat umah.. hosmet aku beli coklat sebab dorang suka tengok aku makan.. .


aku << buat orang terliur nak makan apa yg aku makan....

OD@ said...

hahaaha....leh lak citer pasal coklat....aku suka toblerone yg hitam tu..aku suka dark coklat..yg pahit2 sket...white coklat xsuka sgt..manis la..yg Beryl's ~ Hazelnut tu xpernah lak rasa..