Thursday, August 31, 2006

ada apa dengan konvo..huhu

hahaha.. kalo musim konvo aje.. ktorg (me n che tie) excited over sket..huhu almaklum la ada pesta konvo yang best.. beli tudung, baju, gelang, etc... makan bebola n kebab n macam2 lagi.. sebab time pesta konvo ni barang2 murah2, me pun bukan selalu beli tudung n baju pun... hehe. esok malam inteam datang, ingatnya nak pg ngan besah n tie.. dah lama xjalan ngan besah.. bestnyaa..

semalam sambut merdeka kat pesta konvo, tahun ni sambutan meriah giler sebab sekali ngan pesta konvo kan so ramai sangat org sampai penuh parking, semalam along datang so pg ngan dia.. kena parking kat pusat equin.. sakit tekak menyanyi lagu negaraku, jalur gemilang, merdeka n keranamu Malaysia.. lagu paling suka mestilah keranamu Malaysia..hahaha

Keranamu Malaysia

Buruh, nelayan dan juga petani
Gaya hidup kini dah berubah
Anak-anak terasuh mindanya
Lahir generasi bijak pandai

Pakar IT, pakar ekonomi
Jaguh sukan dan juga jutawan
Berkereta jenama negara
Megah menyusur di jalan raya

Alam cyber teknologi terkini
Kejayaan semakin hampiri
Biar di kota ataupun desa
Kita semua pasti merasa bangga

Keranamu kami mendakap tuah
Keranamu kami bangsa berjaya
Keranamu kami hidup selesa
Limpah budi kemakmuran negara

Keranamu kami bebas merdeka
Keranamu myawa dipertaruhkan
Keranamu rela kami berjuang
Demi bangsa kedaulatan negara

( ulang dari mula )

Keranamu Negara Malaysia
Malaysia...
Terima kasih Malaysia !

4 comments:

fa-ya-sod-lam said...

uih.... hafal lagu.. aku jenis tak hafal lagu...

OD@ said...

hehehe..
lagu keranamu malaysia xpe lagi xtau.. xkan lagu negaraku pun xhafal??

burung_jenjang@k9 said...

betul2 tu odah... lagu lain takpe tak hapal.. tau lagu negaraku dh lerr.. hehe cover2..

OD@ said...

hafal ke lagu negaraku niki ni..emmmmmm..hehe