Saturday, November 21, 2009

Hiatus Mood

Assalamualaikum...

Imej amik dari encik Google

Niat hati nak tulis satu entry sebelum masuk hiatus mood ni tapi hari ni tak larat dan banyak kerja la pulak ditambah kerja dengan Nadia jadi banyak jugak la bercerita dengan dia hari ni. Mulai esok saya akan bercuti selama 12 hari, jadi blog ni juga akan bercuti selama 12 hari kerana saya hanya updates blog semasa bekerja. Nak guna celcom broadband Along kat rumah memang mustahil sebab kawasan rumah kitaorang tu signal sangat teruk, nama jek duk KL.



Salam Aidiladha
Saat berderai jatuh titisan air mata suci IBRAHIM,
Melihat keteguhan iman anaknya ISMAIL,
Dikala itulah bermulanya sejarah agung..
ERTI SEBUAH PENGORBANAN

Cuti kali ni adalah sebab nak habiskan cuti yang tinggal tahun ni, ni kira cuti raya jugak la. Jadi nak ucapkan Selamat hari raya Aidiladha. Tak sabar nak balik kampung, nak makan daging banyak-banyak, huhu best. Rasanya ramai yang akan bercuti akhir-akhir tahun ni kan, selamat bercuti semua, hujan-hujan ni jadi hati-hati di jalanraya ok. Kita jumpa lagi bulan depan yek, Oda kembali berkerja pada 3hb Disember.

p/s: Emm harapnya 31hb tapi mana la ada cuti sebanyak tu ekk, orang cuti bersalin dan cekgu sekolah je boleh cuti panjang ni, owhh saya sangat jeles.

1 comment:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....