Thursday, November 6, 2008

Updates


Assalamualaikum....

Dua tiga minngu ni asyik dapat berita yang mengejutkan jek. Dua hari lepas, nurul my ex-housemate mesej baby dia meninggal dalam kandungan. Dia bleeding, lepas check baby tu dah tak bernyawa, heartbeat takde n tangan dah tak bergerak. Nurul kena paksa bersalin untuk keluarkan baby, lepas tu baby dikebumikan dekat Bangi. Baby dia baby boy. Masa cakap dengan Nurul dia sound tenang sangat, kagum juga la. Sabar la Nurul ek, semua ni ujian tuhan. Rasa agak sedih sebab memang tak sabar tunggu baby ni.."Baby, tak ada jodoh nak berjumpa dengan aunty Oda" (;_;) Al-fatihah. Takziah buat Nurul dan keluarga.


Credit picture to >> iluvislam


Agak suram blog ni semenjak dua menjak ni, ketandusan idea nak menulis entry. Asyik dengan kerja dan tiada aktiviti dalam dua minggu lepas sebab Deepavali ramai yang bercuti jadi kenalah ganti mereka-mereka yang bercuti. Hari raya hari tu diaorang semua dah tolong gantikan, sekarang turn kita la pulak.

"Hari ini bila ia datang, jangan biarkan ia berlalu pergi. Esok
kalau ia masih bertandang, jangan harap ia akan datang kembali"

2 comments:

redcat said...

sayunye cite oda...

Oda-オダ said...

emm tu la...kita yang dengar pun sedih, orang yang mengalaminya apatah lagi...

sebenarnya orang pun tak sabar nak tunggu baby ni lahir tapi takde jodoh nak berjumpa....sedeyyy