Tuesday, November 13, 2007

huhuhu...balik kemaman (^-^)

huhu..hari ni last day untuk shift mgg ni...malam ni naik bas balik kemaman..waa xsabarnya nak balik... dah lama xoff lama sket ni...walaupun 3 hari jek tp ok la....jumaat ni balik kl balik...awal2 dah ckp kat enson 'i'll be out of town on my off days so don't call me for OT ok', huhu akhirnya...mgg lepas lg dah beli tiket awl2 takot xjadi balik nnt.... mmg kena balik kemaman jugak ni...rasa cam makin stress je keje, mood pun xberapa baik jek maybe sebab kurang tido kot....skrang smp xtau la bila masa xkeje...so balik umah ni nak rest n tenangkan pikiran aka tido..kikiki (+_+)

InsyaAllah esk keta dah kuar....huhu smpt la try keta baru...lama jugak la proses beli keta ni... bgs la keta dah kuar...abah suh balik belaja keta dulu..xtau lg bila leh hantar ke kl...dah lama dah xdrive ni...hopefully ok la..leh la hantar ma pg pasar nnt...nak kuar pg bandar pun senang...xpayah la suh abah hantar jekk...hehehehehe ODA!! GANBATE NE!!!

2 comments:

tz said...

da balik kl ke? bawak keta tak?

OD@ said...

huhuhu...dah balik dahh...keta xsmp lg..hujung mgg ni baru sampai..along aku mai hantar..(^-^)