Wednesday, July 30, 2008

updates

Rejab, Syaaban & Ramadhan

huhu...bulan rejab dah nak masuk ke hujung bulan dahh...dah dekat nak masuk syaaban...3 bulan ni ada banyak kelebihan....kalo nak tahu baca la post2 lama kat bawah ni..

Kelebihan Rejab
Kelebihan Syaaban

semalam 27 rejab adalah Israj Mikraj...siapa yg terlepas takpe sebab bulan syaaban ada malam nisfu syaaban (pertengahan bulan syaaban - 15 syaaban) dan bulan ramadhan pulak ada malam Lailaurqadar (7 malam terakhir ramadhan)..emm harap2 tahun ni boleh semayang terawih lebih banyak malam dari tahun lepas (+_+).....marilah sama2 kita beribadah dan mengingatiNya...semoga kita ditempatkan bersama org yang beriman...aminnnn

Wedding Titok

emm ni nak citer pasal wedding titok lak.....walaupun dah lama..baru sempat nak upload gambar hari tu...titok cool jek hari tu..tak kecoh cam biasa, kitaorang lak yang kecoh...bak kata semah mesti che tie penat nak tahan cool hari tu...huhu..tapi che tie nampak comel sangat hari tu...Tahniah ekk dah jadi isteri orang che tie...semoga dapat baby cepat2 la ekk...huhu pasni kita tunggu wedding muni lak..dia dah tunang dah kann....hampir semua org dah nak kawin...cekgu pun kawin bulan depan..kad dia baru sampai semalam... wedding dia 19/8 emm boleh pegi ke tak..insyaAllah kalo boleh pegi sampai la cekgu ekk...ni gambar masa hari tuu...






huhu..che mah n muni mesti jeles kan kita n huda amik gambar ngan titok pakai baju ungu tuuu....sape suruh korang balik awal sangat...heehehehe

emm dah xde idea nak mengarut dahh....daaaa Assalamualaikum..

2 comments:

munie comel said...

hah oda..tul2..org da jeles ni..mane aci..baju ungu tak ambik gambo...majuk ah..erm da lewat lekpun..kena balik..jauh kan...erm oda..nak tggu org kawin..insyaAllah..hujung tahun ni.oda wajib datang..cik tie pun..semah pun..huda pun..seme la...kwn2 utm wajib datang..kalu tak majuk..huhuh

Oda-オダ said...

hahahahaha...tu la korang balik awl sangat..waa hujung tahun ni ke..hehehe insyaAllah kalo xde halangan smp la org ekk...