Thursday, May 15, 2008

emm...ntahhh

emm...xde idea nak tulis apa so hari ni mengarut je la dalam blog nihhhh....jap lagi kol 10 new joiner masuk...hari ni kena assist dia so sebelum dia masuk ni la nak surf internet ke...update blog ke....dgr lagu dulu...nnt xkan nak wat tu depan dia...segan jugak la (hehehe...sebab new joiner ni lelaki...emm kalo perempuan xde la segan sgt)...ni yg xsuka kalo ada org baru masuk....banyak kena ajar satu hal (cewahhh...rasa diri senior la ni ekkk...huhuhu)...xde privasi la masa keje...xpe la xlama pun kan....dulu masa mula2 masuk pun senior ajar gak...

perancangan cuti dah bermula...huhu budget cuti dari 27/5 - 6/7 (huhuhu...tu pun kalo boleh laaaaa)...cuti kali ni mmg cuti2 malaysia la....pg kawin nurul kat kedah 31/5 then pg jejalan kat penang....pusing cameron highland jap pastu balik kelantan...emm ingat nak balik kemaman jugak ni....huhuhu pk pun dah hepi...xsabar nak bercuti nihhh...dah 2 bulan xcuti...asyik keje jekk...tensen woooo..yg xbestnya rozila maybe xikut sebab dia baru je lepas cuti akibat chicken pox hari tu so katanya banyak keje terbengkalai....xtau leh siapkan sebelum hujung bulan ni kot....emm xleh nak ckp apa...makcik tu mmg giler keje punn kan... kalo kata bz mengalahkan pm marah.....huhuhu biasa la dia mmg emo sket...hehehe

citer ayat2 cinta dah kuar...rasa cam nak tgk gak sebab baca novel dia....novel dia best la...kisah yg wat kita rasa syahdu jekkk....novel tu bukan la totally pasal cinta sesama manusia...agak islamic la citer dia...bila baca pun xbosan sgt kan...xde la ayat2 jiwang walaupun tajuk dia ayat2 cinta....lagu OST dia yg rossa nyanyi pun sedap gak...hehehe dah kuar wayang lom ekk citer tuuu

hehehe...xde apa dah nak tulis ni....

~ Jaga Diri Hiasi Peribadi (^_^) ~

4 comments:

abeming said...

eh ko pon baca novel tu?aku baru baca sampai part yg dalam bas tu...yg org US diberikan tempat duduk pastu dia kena marah...eh yg budak yg dorang nak sembunyikan dari family dorang tu bab mana ye...dah lupa...novel pon da xtau kemana...hahaha :)

P/S:ko kije shift kan?banyak OT kn?ada kije kosong?hehehe

Oda-オダ said...

a'ah aku baca lama doh buku tu...rugi la mg dok baca smp abis..best la buku tu...

a'ah aku keje shift...ot xde la banyak sgt...ok la....aku rasa company aku mmg tgh cari org tp aku xnampak pun iklan dia..

abeming said...

apa nama company mu...

Oda-オダ said...

company aku nama Atos Origin Services (M) Sdn. Bhd. Tp mg taip Atos Origin ok dah kot