Sunday, April 20, 2008

My Boring Sunday

hehehe... hari ni boring giler....sebenarnya tengah keje ni...tp biasa la weekend xde la banyak sgt keje dia...kecuali masa month end bz laa.....emm agak lama jugak tak tulis dalam blog ekk....emm skrang ni cam xde mood nak tulis blog...biasa kalo masa rajin nak tulis blog bz lak...masa free xde mood nak menulis lak....hehehe alasan..

semalam tido lambat sebab pg tgk midnight ngan rozila n along....tgk citer Evolusi KL Drift...emm best jugak la citer dia...story ok not so bored...tp drift dia mmg best la...kalo korang suka keta baik tgk citer ni...xrugi laa...mula2 ingat citer ni gimik jek best tp mmg citer ni totally pasal drift n diaorg mmg race tgh2 KL...pusing2 KL la diaorg race ni...lagu dia pun best...cuma terkilan sket sebab citer ni diklasifikasikan umum sebab biasa la kalo citer rempit2 ni banyak la aweks2 seksi yg xtau nak cakap apa..pastu kalo yg kat disco tu dah macam monyet pun ada...so adengan2 ni mmg xsesuai la untuk bebudak tgk....emm kadang2 xpaham camna finas ni tapis filem...diaorg nak ke anak2 diaorg yg sekolah rendah tu tgk benda2 camni...well i'm saying this coz kenbanyakkan yg tgk semalam family2...so agak ramai jugak la bebudak...

last week sempat jugak pg pesta buku kat PWTC...emm mmg la best pesta buku tu...tahun depan kena pg lagi...banyak jugak la beli buku...hehehe..rambang mata tgk buku2....rasa nak beli semua....tp hari tu pun ada peristiwa xbest happen....along park keta dia kat terminal putra tu...dia tinggalkan labtop dalam keta...emm keta dia kena pecah n labtop ilang...dia pun terlupa labtop dia...ktorg pun heran...biasa dia pg mana2 pun bawak labtop dia tu...kesian dia..dah la assigment dia dalam labtop tu...emm dugaan betul la...sabar je la long...benda dah jadik...nak wat camna kan...tp xleh sedih sgt ngan harta dunia ni...apa2 pun semuanya datang dari Allah SWT...kalo tuhan nak ambik balik xleh nak cakap apa....satu lagi ujian dariNya...sabar n redha je la...

emm apa lagi nak tulis ekk....dah xde idea nihhh..sampai sini je la...hehehe apa2 pun...jaga diri, hiasi peribadi k..(^_^)

p/s: cik tz...sy xleh nak masuk blog awk la...naper block sy...(+_+)

5 comments:

tz said...

erk! mane block oda.. bak emel oda.. nk mintak kt ym.. tapi selalu tak napak oda online..

nati kasik emel ye.. emel yg oda pakai utk blogspot ni..

Oda-オダ said...

hahahaha....tu aa pasal...aku malas nak masuk ym aa...email aku... oda_comey@yahoo.com

waterlily said...

Terima kasih kerana sentiasa menyokong dan melawat rumah kak Lily. Semoga ceria selalu cik oda comey :)

Webcam said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

ヒットエンドぴゅっ! said...

オティンティンで顔をビンタしまくったら大喜びしてたよ。。
てか女の子のバキューム○○ラは俺も嬉しかったwww
お互い特してんのになんで俺だけ5マンもくれたんだろ?ww
http://dvxvb.net/kitawa/