Monday, April 28, 2008

Demam + Dinner

Emm..sehari dua ni rasa penat semacam...nak demam pun ada gak...agaknya ni la penangan sebab asyik keje...last shift keje straight 7 hari pastu cuti one day then sambung shift ni lak...shift kali ni keje straight 9 hari...dah rasa cam iron lady dah...pulak tu last saturday ada annual dinner lak....emmm ponat den...rozila lak kena chicken pox..kesian tull nak pg umah dia tgk dia pun risau sebab takut berjangkit...ktorg xpernah kena lagi...rasanya hari ni dia akan balik kemaman....emm bgs la balik duk umah...ada org jaga kan....ma pun cam risau semacam jekk...semalam asyik call tanya camna rozila....harap awk cepat sehat ekk rozila...bagus jugak dia demam boleh rehat2....ni asyik keje je...kan dah demam tu...

Annual dinner lak....emmm ok la..kat imperial hotel...chinese food (kureng suke)..then theme dia box office nite tp xramai sgt yg ikut tema...tgk yg perempuan banyak pakai evening dress jekkk...tp yg ikut theme tu yg best...ada jedi la, maharani china, gladiator n macam2 la...mc majlis malam tu si dee tu...hari tu je baru ckp pasal komen dia dalam melodi...emmm ntahh la malas nak komen apa2 la...then yg spoil mood tu sebab ada serve beer...dgr citer ramai la yg mabuk2 malam tu..xtgk pun sebab balik awl sebab kena keje pagi ahad tu... tu la satu sebab rasa agak malas nak pg dinner tu...

dah xde idea nak tulis apa dahh....ngantukk aaaa (+_+)

2 comments:

tz said...

spoil betol kalo dah serve beer.. lenkali tak yah p la oda..

Oda-オダ said...

tu la pasal...sakit mata gak la masa dinner tu...sosial sgt aku rasa org2 company aku...emm standard la non muslim yg ramai...mengucap panjang aku tgk diaorg amik gambar peluk2...so skrang aku xheran la camna artis leh amik gambar peluk2 ni...ohh dunia...dunia