Friday, April 25, 2008

Lepas geram

Arghhhhhhhhh...tensennya...geeraamm tulll laa...

Rasa nak je call lepas geram kat ERA tu... xpernah marah org camni...geramm tull laa...dah lama geram kat dia ni tp hari ni mmg menguji kesabaran tul...xpernah jumpa org seteruk dia...emm xbaik la kutuk org tp ni mmg geram yg amat ni...dia ni ada mental illness kot...semua benda yg dia ckp pun mmg sarcastic jekkk...xpun dia ni berdemdam ngan AO kot... apa yg ktorg buat mesti ada yg xkena...rasanya kalo ada kat depan mata mmg lama dah kena belasah dia...xpernah lg la rasa nak pukul org camni...agaknya ni la sebabnya kadang2 ada org mati kena bunuh niii....

sabar oda..sabar (*_*)

semua org kat team tau oda selalu gaduh ngan emm nak panggil apa ekk pakcik nii...kt panggil dia pakcik je la...dia xde la tua dalam 30 thn rasanya...emm agaknya faktor usia kot yg buat dia perangai pelik camtu...kalo kena shift sama ngan dia mmg ada yg balik keje makan hati...tp pakcik ni bukan AO punya org la... nasib baik la... kalo la dia kat AO ni...mmg xtau la camna nak cope ngan attitude dia ni...

hehheehehe tetiba rasa jahat jekk kutuk org dalam blog sendiri tp mmg dah lama nak lepas geram pasal pakcik ni...tp xsampai hati jekk...hari ni dia dah melampau yg amat...mmg xleh la dgr suara dia...spoil mood terus...

emmm ok la...citer panjang2 pun xguna...harap2 pakcik hampeh tu berubah sikap...kesian lak kat teammate dia, semua pun baik jekk...dia sorang jek yg prob xtau la camna dia leh keje area customer service ni...xsesuai ngan dia langsung...very rude, sarcastic, annoying n rasa diri superior (ni yg plg xleh tahan ni).....hehehe…rasa cam best jek bila lepas geram kat dia...hahahahaha (gelak jahat)

4 comments:

abeming said...

waaaaa garangnya oda...sabar oda sabar...jangan bekeng2...hehehe...eh lupa lak...gaji ko best kan?so wat rileks je...=)

Oda-オダ said...

gaji best...emm xde la best sgt pun... kalo boleh rileks tu bagus la...masalahnya dah lama sangat sabar ngan dia ni...

tz said...

ko tembak aje dia oda.. kalo takde gun.. ko tembak pakai kentut.. saiko beb..

Oda-オダ said...

hahahahaha...emm tu la..kalo la aku leh tembak dia kan best...hish mmg saiko pun...tensen aku