Saturday, February 23, 2008

Gambar

huhuhu...tetiba jekk rasa cam nak letak gambar masa konvo hari tu kat profile tu...saje jekk nak wat statement..i'm graduated from UTM..kikikiki poyo sehhh..apa2 pun i'm proud jadik anak didik UTM..cewahhhhh

3 comments:

abeming said...

aku pon bangga...=)

waterlily said...

Salam kenal.
Lawatan balas. Aiseh ngalahkan menteri pulak he.he...tumpang bangga. Adik2 yang muda dah grad. Kak Lily baru mencari tapak - tapak untuk segala-galanya dalam hidup yang singkat ini.
Terima kasih. datang lagi kat umah kak Lily jika sudi.

ps: pandai speaking Nippon ke? :D

Oda-オダ said...

sarmi : hehehe...utm mmg best

kak lily : huhu..tima kasih sudi singgah akak...muda ke tua ke..janji semangat tu kena ada...InsyaAllah sy akan selalu singgah umah akak...hehehe

p/s: akak ckp nippon tu xde la pandai..tp boleh la sket2...dulu sy ada belajar japanese masa kat utm.