Sunday, October 21, 2007

me + sunday

waaa....hari ahad yg menyedihkann...boring giler duk kat ofis ni...masuk kol 7am td sekrang baru dekat kol 10am...ada lagi 9 hours to go... org lain hujung mgg duk umah or jalan2...xpun masa ni tgh tido lg sumer...wakakaka...

sedihh lak stat hujung bulan ni n next month...most of the weekend keje...emm boringnya....kalo cuti kena duk umah la...sape la nak jejalan hari weekdays..nak jejalan sorang2 bosan...my house jauh dari kl lak tu...nak kuar amik masa...emm tp rasanya off days xbanyak sngt kot...skrang ni my team xcukup kaki tangan...sebab Teh n Akhili dah resign then banu lak on Anual leave...so schedule shift pun dah kelam kabut...kesian lak ke my backup team lead n team lead nak kena arrange schedule...mst pasni teruk kena keje...dengar citer ada member baru nak masuk...melayu perempuan lak tu....huhuhu excitednya... after Akhili kuar, i am the only malay in the team...bgs gak masuk rakan sebangsa ni (ni xbermakna racist ekk)....huhuhu

lambatnya abis keje ni...ngantukk giler..nak balik umah tidooo............waaaaaaaaaa (;_;)

2 comments:

cHuCkyMaRine said...

comment yg xde kaitan: huhuh ade org tu br angkat viva ek wawawa patut page ni bau kedai..hihihi race jom oda ;p;p;p

OD@ said...

cessssss....che mahhh...sape yg ckp nihh...mst xlain xbukan che tie la ekk...xdpt lg keta tu...dalam proses...nak balik sign agreement pun xde masa nihhh...