Friday, October 5, 2007

me + keje + raya (^_^)

hari raya dah nak dekat...mgg lepas pg shopping ngan along n rozila...huihh shopping xhengat dunia la..tahun ni belanja banyak jugak la for hari raya...xpe la setahun sekali....lg pun ni raya yg 1st semenjak keje ni.....huhu

cakap pasal kerja... semenjak dua menjak ni.. makin suka lak ngan keje sendiri... walaupun still in learning process.. banyak benda lg yg xtau but sekarang ni makin seronok lak pg keje.. kalo keje banyak tu xsedar pun dah 12 jam keje...tp minggu ni Teh (my teammate) last day keje..dia resign n tukar ke company lain...good for him tp sedihh...he is one of my feveret teammate... he taught me a lot... working with him was a lot of fun... he knows everything n he loves anime some more so we get along very well.. he has been working with atos for about 2 years even longer than my previous team lead.. i wish him best of luck in the new place..huhu

keta rozila dah siap...lama jugak duk kat workshop...dekat 2 bulan la jugak...10/10 ni nak pg amik..hehe best2..balik raya tahun ni ngan keta rozila tu but along yg akan drive my parent xkasi ktorg bawak...emm xpe la janji sampai kg...huhu

xsabar tol nak balik kg... my team lead tanya bila balik... suppose stat cuti 8/10 tp balik kg 11/10 so my team lead kata kalo dia panggil wat OT leh la ekk 8,9 n 10/10 tu...hish2 xleh tgk org senang sket... dia tanya watpe 3 hari tu... emm apa lg jalan2 or shopping la...hahahaha

2 comments:

tz said...

shoppingg oda... ajak aku skali tu.. gile.. gaji aku tinggal sparuh da.. abis wat shopping..

oda.. kasut kat amcorp mall ni murah r.. aku bli semalam rm23 aje.. beli high heel 3 inci kaler putih.. rse nk beli spasang shari je.. tamak gile..

OD@ said...

giler tamak mg tz...sampai nak beli tiap2 hari..emm aku pun rasa nak beli kasut/selipa baru gok la..tp aku keje hujung mgg ni..aku stat cuti isnin ni sampai lepas raya..nok ajok org teman semua keje ni...(+_+)nak shopping lggg..waaa