Thursday, September 7, 2006

konvocation story (*_*)

hari isnin lepas konvo my batch (sedihhh..nak konvo gak)..ramai la bebudak ni yang datang, best tul sebab dah lama xjumpa diaorang sumer.. yang tumpang umah pun ramai gak --> ani, anis, faiz, saad, jijahh.. pastu yang meh tido kejap muni n habsah.. acik xsempat nak tido umah ktorg.. ada budak2 ni kat umah apa lagi la ktorg pinjam la jubah... pakai..huhu ambik berkat.. nak grad gak sem ni camna pun..hehe.. insyaAllah..

gambar2 dibawah diambil di rumah ktorg.. so xde la part yang menariknya, sumer ambik kat dinding.. kualiti gambar juga kurang sebab kitaorg bukan la jurugambar profesional dan kamera yang ktorg guna pun bukanlah kamera profesional (guna kamera PDA pinjam jabatan punya.. xbest la gambar dia, gelap)..

me pakai jubah habsah..waaaa nak kovo gakk
senyuman org extend...ohhhhh

hahaha... wat2 konon baling topi...errkk mana topi???

habsah.. ni my rumet masa tahun satu dulu..
saje je letak.. besah makin comel la..huhu

me n org kampungku cik titok
cik tie control ayu ekk... me wat comel..bohahahahaha

me n habsah..huhu
nampak sangat pendek...hahaha

wahhh paling suka gambar ni..
saad kawaiii neeee (comelllll)
peaceeee (^_^)

tu la gambar2 yg sempat ambik masa bebudak ni konvo.. yang sedihnya masa hari konvo tu lak, me n titok datang lambat so xsempat nak jumpa ngan bebudak ni sumer..sedey. xsempat nak ambik gambar gan bebudak lain.. well CONGRATULATION to all my friends yang konvo hari tu.. OMEDETO GOZAIMASU...semoga korang sumer success selalu (*_*)

3 comments:

burung_jenjang@k9 said...

control odah control hehe ;) org pun ade pic gak tp besepah gak budak2 ni.. nnti r org upload bile dh dpt.. he2 siap ade bunga jgn marah ;p

burung_jenjang@k9 said...

ape r ayat tu... pic bersepah kat budak2 ni hehe.. pembetulan ahaks ;)

OD@ said...

hahaha.. sedeyy sebab masa hari konvo xsempat jumpa diaorg sebab datang lambat..ni je la yg ada.. niki upload la..leh tgk..huhu