Wednesday, January 8, 2014

Salam 2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah sampai juga kita ke tahun 2014, macam tak percaya je kan dah masuk tahun baru (cehh ayat sama je tiap-tiap tahun). Tahun ni saya memasuki alam baru atau zaman baru, zaman 30-an, waa secara rasminya tahun ini saya berumur 30 tahun. Tak sangka dah selama itu hidup di muka bumi ni kan, tak rasa macam orang berumur 30 tahun pun.

Hari pertama tahun 2014 saya disambut di ofis kerana terpaksa bekerja (^_^)

Sebenarnya saya rasa macam nak buat review tahun 2013 tapi malas yang amat ni, nak menulis entri ni pun terpaksa memaksa diri. Tapi rasanya bukan malam ni la kot nak menulis review tu sebab mata dah kemengantukan yang amat ni. Masuk tahun baru ni saya menjadi semakin pelupa, adik ofis saya cakap sebab faktor usia, hampeh je kan. Macam biasa, setiap kali awal tahun macam-macam perkara yang kita nak buat dan rancang sepanjang tahun. InsyaAllah saya harap tahun ini saya dapat merealisasikan mimpi-mimpi saya, doakan saya berjaya.

Tahun lepas saya membuat cabaran untuk membaca 50 buku setahun tetapi saya tidak berjaya menunaikan cabaran ini, saya cuma berjaya membaca dalam 30 lebih buku sahaja. Tidak mengapa kita cuba lagi tahun ini ek. Semoga berjaya Oda!! 

Ok la saya dah kemengantukan yang amat jadi saya akhiri entri sampai sini je la ek. Semoga tahun ini lebih baik buat kamu dan saya juga, InsyaAllah.

p/s: Doakan saya rajin menulis entri tahun ni ek..

No comments: