Wednesday, January 14, 2009

Merapu je..

Assalamualaikum..

Sebenarnya tak ada idea nak menulis tapi rasa cam nak update blog. Hari ni hari ke enam bekerja, dah lama tak kerja direct macam ni penat pulak rasanya. Emm baru je berazam tak nak kerja banyak sangat tahun ni, tapi nak buat macam mana tak team tak cukup orang sekarang. Tapi esok dah off dah, huhu cutii (^_^).

Enson pulak promoted jadi incident manager, agak sedih la jugak sebenarnya sebab Enson kan my patner kat office ni. So slot dia kosong dan teammates yang lain kena gilir-gilir ganti dia sekarang. Dah biasa kerja dengan Enson so bila dia tak ada agak sedih, Enson dah jadi patner since start confirm dengan AO lagi. Tapi yang bestnya tak ada la kerja dengan orang yang sama je, nak-nak kalau Ana or Nadia yang ganti. Seronok kerja dengan perempuan sebab ada kawan nak berbual masa kerja, takde la boring sangat, huhu.

Wedding Besah dengan TZ jatuh pada hari yang sama, tak tahu lagi dapat pergi ke tak. Besah punya wedding macam boleh pergi tapi TZ tak tahu sempat ke tak sebab hari yang sama kawan sekolah kahwin jugak, emm dalam dilema laa. Hopefully dapat la pergi wedding semua orang.

5 comments:

- j o h a r i - said...

krg kalo keje dgn pompuan jgn mulut je byk bergerak...

Oda-オダ said...

emm seronok la sikit..ada teman berbual..bergosip..huhu

Kitaorang berbual2 pun keje jalan tau..

Anonymous said...

cik oda..

adakah opis ko di block 2310, Century Square Cyber??

kalo btol kita satu building la..hahaha

Oda-オダ said...

yee...office saya kat situ laa... satu building ekk..sape nihhh??

materials said...

foot777
back100
pub187
tree48754
poop4867