Monday, January 26, 2009

Alhamdulillah

Assalamualaikum....

setelah bercuti selama 5 hari akhirnya kembali bekerja hari ni chinese new year, orang lain cuti kita pulak mula kerja. Hajatnya nak ambil cuti hari ni tapi bila mengenangkan cuti yang tak banyak so simpan je la cuti tu. Hari sabtu lepas ramai kawan-kawan yang selamat menjadi isteri orang. Tahniah Shida, Habsah dan TZ, sempat pergi majlis Shida dan Besah je itu pun dah lewat baru sampai ke rumah Besah. Alhamdulillah semoga bahagia dunia dan akhirat, nanti kalau rajin akan post gambar-gambar masa majlis tu ekk.

Sebelum cuti hari tu majalah office untuk January issue dah keluar, biasa tak ambil port sangat dengan majalah tu tapi bulan ni ada interview, hehehe. Majalah ni di distribute ke semua pekerja Atos Origin for APAC region, sampai ke Singapore, Japan, Hong Kong dan entah la.

Hari tu HR Manager suruh jawab soalan interview ni, so jawab je la dengan poyonya, skema giler jawapan tu. Gambar lak dia nak gambar pasport, tu gambar yang dua tahun lepas masa mula-mula nak cari kerja. Malu giler bila baca sendiri, tapi seronok la jugak sebab orang bagi penghormatan macam ni sebab setakat kerja kat sini tak pernah lagi baca interview pekerja biasa ni, biasa yang masuk manager-manager je. Team leader pun excited semacam je, masa dapat soalan interview ni hari-hari dia remind suruh buat.

Apa-apa pun benda ni buat rasa lagi semangat nak perform the best in the future. Ganbate Oda (^-^)

1 comment:

sticker said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry