Friday, October 10, 2008

updates

Assalamualaikum...

Semenjak balik dari raya tak sempat nak update blog. Hari ni dah hari ke 5 kerja baru ada masa sikit nak tulis blog. Masuk kerja hari pertama tak sempat nak ambil mood kerja pun, kerja datang tak berhenti. Tapi tak boleh nak complaint banyak la sebab compare dengan kena kerja hari raya apalah sangat kan (@_@)

Cerita hari raya, huhu tak payah cakap la memang la seronok. Bukan selalu boleh jumpa semua orang kan, masa ini la semua orang berkumpul. Lagi pun tahun ni family day buat masa hari raya, walaupun tak pergi mana-mana macam tahun lepas tapi tahun ni semua orang ada masa hari tu. Kita orang buat BBQ jek kat rumah. Seronok la pulak, siap ada games lagi ^^

Balik raya kali ni adalah first time drive sendiri rotate dengan rozila tapi rasa cam best je...hehehe. Tapi jem agak teruk la, drive from kelantan to Kemaman ambil masa 9 jam, biasa 5 jam lebih je. Then balik dari kemaman ke KL pulak jem stat dekat karak ambil masa 3 jam dari karak ke KL. Memang tension la nasib baik bukan sorang2 kalau tak mesti dah sangap dalam keta.

huhuu...esok cuti, tak sabarnya nak rehat-rehat kat rumah..wawawa ^^

3 comments:

abeming said...

aik...td aku da komen...tp hilang...raya aku xbest...kena marah main mercun....

Oda-オダ said...

ilang...pg mana pulak komen ko nihhh...

emm tak best sebab kena marah main mercun memang patut kena marah pun...bising la mercun tu...kesian kat rumah orang yang ada baby..terkejut anak orang...

abeming said...

tapi anak2 dia duk main mercun pom pam pom pam jgk...mercun aku lg kuat kot...dia jeles xleh lawan...huhu