Thursday, March 27, 2008

Updates: Macam2 Oda

Assalamualaikum....huhuhu dah lama xmengarut dalam blog nihhh...bukan xnak tulis tp xde idea la....masa tengah ada idea bz la plak...bila free lak xde idea lak...hehehe alasan ekk

lagipun sekarang ni...hidup cam boring jekk...xde apa2 pun dalam 2,3 minggu ni selain keje, keje dan keje...sebabnya weekend asyik keje jekk..bila cuti hari biasa xde apa nak buat....rasanya dah banyak kali janji nak kuar ngan rozila xjadi...bulan depan ingat nak balik kemaman tp dgn schedule keje yg xberapa nak betul skrang ni cam susah jek nak balik...stakat balik 2,3 hari xbest laaa..ingat nak balik seminggu tp skrang ni tgh critical time...harap2 boleh la balikk....

emm akhir bulan 5 nnt cadangnya nak pindah sebab nurul dah nak kawin..pastu prema lak balik dari france nnt stay ngan aunty dia kat puchong...so maybe i'll stay with rozila la kot...pindah kl laaa...hopefully rumah baru rozila nnt senang nak pg ofis...highway baru kl-putrajaya dah bukak....so skrang xde la jauh sangat nak ke putrajaya from kl..tp xpernah lg masuk highway tu...pasni kena la try tgk2 jalan tu sebab tu maybe jalan pg ofis after stay ngan rozila nnt...

result spm keluar hari tu..my bro amik spm last year...result dia ok la...cukup2 makan.. so skrang ni tgh isi aplication la...dia excited semacam jekk...harap2 dia lagi rajin in the future coz skrang bukan masa untuk main2 dah... kalo dia still main2 mmg nak kena la budak tu...hish risau betul..dah la adik sorang ni jekk...nnt kalo dia sambung belajar risau lakk dia xpernah duk luar ni...emm dia lelaki xpe kot..lgpun kena la belajar berdikari ekk...

hehehe..dah lama xmenulis ni banyak lak citer kan...td baca blog fateen...dia dah bertunang...wahhh tahniah2...semenjak dua menjak ni duk dengar citer pasal org kawin la..bertunang la....emm dah tua rupanya....ramai kawan2 yg kawin tahun ni...bagus la...semoga korang semua bahagia selalu ekk...

4 comments:

فيصل said...

dah bertunanag?.. tahniah.. ko bila lak? tie dah nak kawen.. fatin dah tunang..

Oda-オダ said...

hehehe..aku lambat lg kucai...komitmen tu...ko la dulu kucai

tz said...

oda nanti duk mane? bleh jejalan umah oda..

Oda-オダ said...

emm dok tau lg...rozila pun tgh cari umoh ni...kekgi doh confirm aku khabo dehhh