Thursday, March 6, 2008

Balik Mengundi (^_^)

huhuhuhu...hari ni last day shift keje...biasa kalo last day ni excited terlebih sket...terlebih adrenalin...keje pun cam semangat sket...ala macam org yg keje normal la ekk...sebab tu la muncul term cam TGIF (Thank God Its Friday)...kat ofis ni semua org yg keje fix days hepi semacam jekk masa hari jumaat....hehehe

other reason hepi semacam ni sebab mgg ni nak balik kelantan...huhuhu mari lah mari..kita mengundi...tunaikan kewajipan...pada negara...xsabarnya nak balik kg nii...agak lama jugak la xbalik kelantan...ramai jugak yg balik mengundi ekk..nurul pun balik padahal dia xmengundi pun...hahaha saje jek jeles ngan org mengundi...kawan2 kat ofis pun ramai jugak yg mengundi...tp kebanyakkan diarog mengundi kat kl jekk...xpe la sama jek mana2 ekk..prem xbalik mengundi...dia kena jaga umah...hahaha xde aa...dia kena keje hari tu...malam jumaat ni balik ngan rozila naik bas ke kelantan...mula2 ingat nak balik ngan cousin skali drive tp xjadik lakk..emm naik bas pun ok gakk...tido je la dalam bas..

emm malas nak tulis panjang2...huhu kepada semua org yg balik mengundi...drive carefully ekk...semoga selamat sampai ke destinasi...ingatlah org tersayang yg menunggu kepulangan anda k...last skali selamat mengundi...pilihan anda menentukan masa depan anda..so mengundi la dengan bijak k.

adios amigo...wasalam.

1 comment:

tz said...

best oda balik.. aku duk kl aje..