Monday, September 24, 2007

dua malam di ofis...kikikikiki

emm rasa cam lama xupdate blog ni..sekarang ni pukul 6 pagi...tetiba rasa cam nak tulis blog...emm ngantuk pun ada gak ni..sabar oda, tahan2 dah dekat dah kol 7...mgg lepas balik kemaman..huhuhu best no bukak puasa kat umah ramai2....makan pun sedap aje..huhuhu

emmm mgg ni stat shift malam 7 pm - 7 am, bukan xpernah keje 12 jam tp keje shift malam ni terasa giler lambat masa berlalu... nak2 hujung mgg ni...sampai ofis semalam masa 1st day keje malam (sabtu)...kosong giler ofis...xde org pun..yg ada dalam 4 org my teammate...ofis pun gelap semacam jekk...hehehhe...semalam xsabar nak tgg abis shift kol 7 pg... tp hari ni xde la teruk sgt..(*_*) tp sebabkan shift ni berbuka kat ofis, sahur pun kat ofis then balik umah tido....macam xposer jekkk..xpe la nak wat cam mana dah keje xmcam org lain bak kata along.

emmm cepat la kol 7...nak balikkkkkkkkk...ngantukk ni (#_#)...mata pun dah blur dah ni..skrin pc ni nampak dah double dah...

2 comments:

tz said...

adui... gile lame tu oda..

OD@ said...

emm...nak wat camna..dah keje mmg camtu..xpe2 ganbate ne!!