Monday, April 2, 2007

konvocation..kisah hepi dan sedeyku dalam sehari

wawawawawawa.....
macam2 kesah masa hari konvo...tgk blog kucai n semah..jeles la korang amik gambar ramai2..penat la org tgg korang sumer tp xde.. along n zila dah bising kena la pegi kat family sebab ramai yg tgh tgg...xpe la, tp xde pun gambar ngan fiha n liza..xjumpa sangat pun ngan diaorg hari tu..sedey toll

nak dijadikan kisahnya..tghari tu after je amik gambar banyak2 tu...rozila terdelet all lak gambar2 tu sumer..sedey tol la..emm biasa la kita merancang tuhan yg menentukan..agaknya terlampau gembira sangat..tu tuhan nak ingatkan la tu..jgn over sangat..hish2..hish2..redha2 tp teruk gak la rozila kena hari tu.. xlama lg la menangis..mesti rozila rasa bersalah sangat2..emm xpe la benda dah lepas..lupakan..so kawan2 sumer...kalo sesape yg ada gambar org masa konvo hari tu..tlg la hantar ekk..huhu..

satu lagik....TAHNIAH SUMER BEBUDAK SCS YG EXTEND....akhirnya kt grad jugak ekk...dah ramai yg dah keje..so keje rerajin..pada yg tgh mencari..goodluck dalam mencari..jgn risau keje banyak kat luar tu... pastu thanks pada sumer yg bagi hadiah masa konvo hari tu...xlupa penginapan selama dua hari kat bilik cekgu..thanks a lot...nnt bulan 8 cekgu kawen insyaAllah org datang ok...

6 comments:

abeming said...

tahniah untuk kamu juga...terima kasey....siannyer gambar terdelete

cHuCkyMaRine said...

alalala oda..cian oda..ade gmbr kite ngan oda..nanti kite bg..alaa sedih sbb gmbr kite terdelete kn2..tau oda sentiase rindu kite..;p...hoye..dah abis kan..ari tu ktorg nak amik gmbr rmate..oda xde..;(..xpe2 nanti kt photoshop..

atropine said...

oda....update blog..

OD@ said...

huhuhu..tu la pasal sedey tol kt dalam xde gambar rmate tu..hish jeles2..ape pun konvo hari tu mmg best..xpe la che mah, lain kali kt wat reunion rmate lak..kt jumpa 4 org ekk..(*_*).. emm nak update blog tu mmg la tp bz la, access internet pun xde..sedeyy..

atropine said...

erk! reunion ngn aku tak nak wat oda.. huhuhuhu.. so cruel... (nonstop cry)

liza said...

oda!!! hehe..tibe2..kangen nich ama kamu..wakaka!! org dok usha blog kuchai..skali jmpe link blog korang tu yg dok singgah..take care ok!!