Wednesday, January 31, 2007

no idea la...

huhu...
suka tol tulis blog ni ekk...ni la yang paling lama bertahan pasal nak tulis2 ni selalunya hangat2 tahi ayam je..tapi ni kiranya selalu gak la update blog sendiri..apa nak buat..ni la namanya xde keje nak buat..huhu

kalo lama xtulis blog mesti rindu nak tulis..hehehehe..
semah n tie punya blog mmg dah lama xbergerak-gerak ni..boring tul la..kadang2 nak gak baca blog diaorg...yg rajin update blog kucai je..

xde idea lak nak tulis apa ekk..tapi rindu la zaman kat utm... nak jadik student balik..waaaaa
letak lirik lagu la..dah lama xletak lirik lagu..huhu

SEKOLAHKU by UNIC
Bertahun lama aku meninggalkan
Laman sekolah yang penuh kenangan
Memori indah mengusik di jiwa
Suka dan duka dalam memburu cita
Masih terbayang kenakalan teman
Usik mengusik bersenda gurauan
Kini setelah kita berjauhan
Semuanya itu menjadi kerinduan
Tetap segar dalam ingatan
Kali pertama berkenalan
Senyuman mesra menyimpulkan
Tali persahabatan
Hingga kini masih ku simpan
Kata semangat buat bekalan
Pesanan guru menyalakan
Obor penyuluh kejayaan
Dan di sinilah tempat ku berlari
Jatuh tersungkur bangun kembali
Biar diranjau onak yang berduri
Semuanya tak ku peduli
Terkadang cinta jadi permainan
Namun di situ ku temu iktibar
Baru ku sedar erti kehidupan
Tak semudah yang difikirkan
Oh sekolahku kau amat ku rindu
Tempat bermula ku menimba ilmu
Jasamu guru mendidik daku
Namamu harum di dalam ingatanku
You’re my lovely school
I love you, I miss you

5 comments:

abeming said...

OOOOOOODDDDDDDAAAAAAAAAAAAA...keje ape skang...hehe

OD@ said...

hahahaha..nak kata keje ke tak xtau la tp aku trainee kat Atos Origin. Skrang training kat shah alam 3 bulan pastu pegi on job training kat cyberjaya..doakan aku berjaya ekk..

cHuCkyMaRine said...

oda..kite dah tulis blog dah la..dah gerak dah skrg..xnak geng ngan cik tie..heheh

OD@ said...

hehehe..
nnt kt rajin la baca blog semahh ok..

Anonymous said...

y pon wat blog gak..ni blog sy..http://zilalavender.blogspot.com/....Rozila anak En. Mail