Thursday, December 7, 2006

rindunya kat utm..huhu (^_^)

huhu..dah hampir sebulan balik umah...rindunya kat kawan2 kat utm..huhu duk umah makan tido je kejenya.. susah gak cari keje zaman sekarang ekk..huhu xpe2 ODA GAMBATE NE!!!!!!

duk umah ni xde pun berita daripada bebudak ni sumer..cam la korang dah keje ke belum...hehe
esok jumaat my nenek nak wat makan2 sket..dia kan nak pegi aji wat solat hajat la sikit..bz la nampaknya esok..huhu tp xpe seronok gak wat makan2 ni..meriah sket umah..ada la keje nak buat daripada makan, tido, tengok tv je hari2...hehehehe..

masa kat umah banyak je pk apa nak tulis dalam blog..rindunya nak tgk naruto, bleach..baca komik..rindunya kat komp kat umah (masa ni kat umah nenek)...naruto dah banyak miss ni.. xpe la nak wat camna umah xde internet... sabar je la..

hari tu b4 balik umah ada beli cd citer jepun n korea.. citer princess hour, my 19 years old sister in law n tree of heaven....citer jepun tu lupa lak nama dia...princess hour n sister in law dah abis tgk..skrang tgh tgk citer tree of heaven tu.. emm sedihnya citer tu..stress tul tgk citer tu... dah la mmg jenis emo sket..tapi kan citer korea ni sedih2 dia sweet sgt rasa citer tu...kadang mengubah persepsi kita pasal suatu benda tu..emmmm menangis la kalo tgk citer ni..sedih memanjang ala2 winter sonata la..penat tgk cuma citer ni xsepanjang citer korea yg lain 12 episod je...banding ngan princess hour tu 24 episod..hish ponat eden tgk...huhu

emm cam dah banyak dah mengarut ekk..sini je la..ja neeee..mata neee (*_*)

3 comments:

fa-ya-sod-lam said...

cool la oda... Allah maha Adil :)

cHuCkyMaRine said...

hmm boring gakkkkkkk...

OD@ said...

semah tetiba ada ni...bukan dah stop blog ke..huhu